Despre Noi

Cabina Foto Fun Club este o oază  de veselie pentru petrecerea ta. Decorurile, recuzita și accesoriile cele mai trăsnite, hârtia foto și personalizarea mesajului la imprimarea instantaneului sunt completate de experiența consilierilor noștri care vor fi lângă tine pe toată durata evenimentului. Înainte de toate, încercăm să înțelegem ce îți dorești de la evenimentul tău și ne adaptăm cerințelor tale. Nu oferim doar servicii, oferim momente de neuitat!

Echipa foto fun club

Surprindem cele mai autentice zâmbete și le imprimăm fără să stăm pe gânduri. Avem o recuzită de invidiat, aparatură ultraperformantă, capacitatea de a livra instantanee de neuitat și mobilitate – cabina noastră foto vine la orice eveniment, fie că este vorba de o petrecere (nunti, botezuri, aniversari) sau lansari de produse, festivaluri, concerte caritabile. Vă oferim cele mai prețioase momente – suntem sufletul petrecerii tale și cea mai simplă amintire de luat acasă.

Echipa foto fun club

De ce Foto Fun Club? Noi creăm atmosfera perfectă pentru ca invitații tăi să se bucure de un eveniment unic. Este mai mult decât imortalizarea unui moment, surprinde cele mai frumoase clipe și transforma fotografiile in amintiri de neuitat. Pe care vrei să le iei cu tine acasă!
În urmă cu mai puțin de 10 ani, acest serviciu era aproape imposibil de oferit pe piața din România. Acum abia mai poți discerne din amalgamul de oferte.

Echipa foto fun club

Foto Fun Club are o experiență de 3 ani cu sute de evenimente fabuloase și mii de instantanee cu oameni fericiți. Ne recomandă miile de zâmbete surprinse de cabina foto și ipostazele FUNtastice create de accesoriile noastre. Cabina Foto Fun Club este întruchiparea aparatului foto de altădată – îți surprinde bucuria din suflet și o transformă în cea mai autentică fotografie cu tine și prietenii tăi. Asta e cea mai mare mulțumire a noastră – și poate fi cea mai de preț amintire a lor, de la petrecerea ta!

Echipa foto fun club