33 de zâmbete la cabina foto alături de Mihaela Sava

Iată că a noastră cabină foto a mai punctat pe listă un eveniment “Dăruiește ziua ta”. De data aceasta sărbătorita a fost nimeni alta decât Mihaela Sava sau “Prăji” cum o cunosc toți prietenii. Dacă ești un pasionat al dulciurilor sau cel puțin al artei culinare înseamnă că ai urmărit “Bake Off”. Știai că o recunoști de undeva, așa-i?

Ei bine, regina prăjiturilor a hotărât ca anul acesta să-și aniverseze vârsta dăruind. Iar toate darurile le-a oferit copiilor bolnavi de autism din cadrul centrului AATC Argeș.

 ‘33 de ani pentru un zâmbet’ în imagini

Pe un fundal personalizat cu inimioare stă scris cu un font artistic ‘33 de ani pentru un zâmbet’. Lângă el, trei imagini încadrează pălării colorate și fețe voioase. Astfel a ales Mihaela să personalizeze pozele pentru a le oferi invitaților amintiri deosebite.

Cu toții știm că fotografiile reprezintă unul dintre cele mai importante task-uri cand vine vorba de planificarea unui eveniment. Nu are importanță ocazia pentru care sărbătorești sau pentru care ai adunat atâția oameni într-o locație de poveste. După o săptămână, o lună, un an n-o să-și mai amintească nimeni mare lucru de la evenimentul tău. Dar o fotografie vă păstra vii emoții, zâmbete, gânduri și priviri.

Party photobooth-ul se dovește a fi mereu de ajutor când cauți ceva diferit. Pentru că readuce în zilele moderne ale tehnologiei vechea modă a fotografiilor printate și gata de pus în ramă. Dar în același timp oferă o altfel de experiență fotografică, tehnologia utilizată are opțiunea de distribuire instantă a fotografiilor realizate, astfel prietenii sau cunoștințele pot vedea pozele de la eveniment în timp real pe Social Media. Atmosfera animată îi îndeamnă până și pe cei timizi să își dea frâu liber imaginației realizând cele mai haioase poze. Și că tot vorbim de atmosferă:

Ce rezultă când pui laolaltă un photobooth și accesorii trăsnite?

DISTRACȚIE. Garantată. Ochelari imenși, jobene cu sclipici, peruci afro, pălării de clovn și props-uri cu mesaje hilare. Pune-le împreună și nu doar că vor creea cele mai FUNtastice fotografii, dar vor atrage o puzderie de râsete.

Și toate aceste elemente s-au regăsit și la petrecerea Mihaelei. Happy photobooth-ul a pus stop cadru pe zâmbete de la cele mai mici, până la cele mai mari. Iar la final, fiecare invitat a plecat acasă cu cea mai cool amintire magnetică.