Cabina foto a ajuns “La jumătatea vieții”

Cabina foto a ajuns la „jumătatea vieții” adică la cea dea 6-a petrecere aniversară din cadrul proiectului Andreei Tamaș.

Daniela Palade Teodorescu este sărbătorita care a ales să își dăruiăsca ziua pentru a sprijini copiii cu autism.

De la revista “Avantaje” la revista “Cariere”. După 20 de ani în presa dedicată femeilor Daniela nu a sărbătorit vârsta, ci trecerea la a doua jumătate a vieții profesionale. Și alături de ea a fost și echipa FotoFun Club.

Echipat cu cele mai grozave accesorii party photobooth a fost elementul care a întregit petrecerea. Inviații toți s-au bucurat de o experiență inedită, mai ales că puțini erau cei familiarizați cu acest concept. Entuziasmul a fost și mai mare cu cât au înțeles că o poză reușită are nevoie de o stilizare potrivită. Ochelari giganți, peruci năzdravane și pălării nebunatice.

Și să nu uităm de piesele-cheie care transformă orice poză de la photobooth într-o amintire FUN-tastică. Zâmbete radiante și grimase haioase.

Nu știai că te poți strâmba în felul acesta și totuși să ieși atât de bine în poze? Cum așa? La cabina foto seriozitatea nu-și are locul. Așa că veselia, strâmbăturile și zbenguiala fac gașcă mare și îți asigură ție și prietenilor tăi cele mai faine fotografii.

Exact așa s-a întâmplat și la petrecerea Danielei. Ea și invitații ei au pășit cu încredere în lumea cabinei foto și vai cât s-au mai distrat. Prieteni, nepoți, colaboratori, Brandon Bays, nimeni nu a scăpat de magia photobooth-ului care a captat voioșia în fel și chip.

Așa cum știți petrecerea nu a fost despre a-i oferi sărbătoritei daruri, ci despre a face un gest din inimă. Un gest de bunătate care să vină în ajutorul copiilor cu autism din cadrul Ancaar Filiala Argeș. Gândul că l-ai putut ajuta pe cel de lângă tine e mai satisfăcător decât orice bun material.

Iar toți acești oameni au reușit să aducă bucurie în sufletele unor copii minunați. Pentru asta happy cabina foto le-a fost alături. Le-a surprins zâmbetele zglobii și le-a oferit în dar instantanee de pus în ramă. Care să le amintească cu drag și recunoștință de o zi în care au dăruit din inimă.