Cabina foto și “Zâmbetul din cutie”

Cabina foto a mai adunat un album de amintiri trăsnite în cadrul evenimentului caritabil de luni. Campania “Zâmbetul din cutie” a reunit o mulțime de oameni cu inimă mare, gata să dăruiască. Și a reușit să facă fericiți zeci de copii din familii defavorizate și centre de plasament. Iar concertul caritabil de luni a încheiat totul într-o atmosferă festivă. Photobooth-ul a fost martor la toată această magie, contribuind cu ce a știut mai bine. Fotografiile magnetice vor păstra astfel amintirea unei zile cu totul deosebite.

Am avut plăcerea să întâlnim în zona cabinei foto o mulțime de copii cu zâmbete radiante. Îmbrăcați de sărbătoare, toți deborbau de o energie pe care au transmis-o prin fiecare fotografie în parte. Iar măștile cu Moș Crăciun și elfi, nasul roșu și urechile lui Rudolf au fost detaliul care a adus un plus de culoare. E clar, zâmbetele caraghioase și accesoriile trăsnite de la cabina foto transformă orice poză într-o amintire minunată.

Imediat ce a terminat de prezentat evenimentul, simțind atmosfera animată, Maia Morgenstern a intrat și ea în lumea cabinei foto. Și a facut poze alături de toți cei prezenți.

De-a lungul timpului FotoFun Club s-a alăturat mai multor acțiuni umanitare. Poate vă întrebați acum ce să caute oare o cabină foto la un eveniment caritabil.

Ei bine, vremurile se schimbă.

A dărui este un gest de bunătate, de iubire, de ajutor. Dăruim ca să le aducem bucurie celor din jurul nostru mai puțini norocoși. Și atunci când facem asta sentimentul de împlinire pentru zâmbetele lor de mulțumire este de nedescris. Și așa cum lor le oferim zâmbete și noi la rândul nostru facem acest gest cu zâmbetul pe buze. Inițiatorii acțiuniilor umanitare au înțeles clar lucrul acesta. Și au realizat că un eveniment caritabil nu este doar despre dăruire, ci și despre bucurie. Nimeni nu este trist, supărăt și nimeni nu plânge, poate doar de fericire.

Așa că la fiecare astfel de eveniment se cade să existe și un … happy photobooth. Pentru că este partenerul perfect al distracției oferind mereu acele fotografii speciale pe care nu le faci în fiecare zi. Vine echipat cu accesorii colorate și sclipitoare și garantează cele mai FUNtastice amintiri magntice.

Așa cum s-a întâmplat și luni. Photobooth-ul Foto Fun a dăruit și a surprins cele mai sincere zâmbete.

Acestea fiind spuse le mulțumim celor de la Asociația Șansa Ta pentru încă o ediție plină de emoție. Ne-am bucurat să fim din nou parteneri de distracție și așteptăm cu nerăbdare ediția următoare.