Experiența photobooth la PRIME Maraton

Acum puțin timp photobooth-ul participa la primul său maraton. Ei bine acum am revenim ca să vă spunem câteva cuvinte despre cum a decurs totul.

Trăim într-o eră a tehnologiei și asta ne ocupă tot timpul. Ecranul telefonului și camera pentru selfie ne sunt alături la tot pasul, ceas de ceas. Tocmai de aceea organizatorii PRIME Maraton au decis că selfie-urile sunt mult prea demodate. Până la urmă un eveniment așa fain avea nevoie de niște fotografii pe măsură care să păstreze vii amintirile. Și ce alegere mai bună ai avea de făcut dacă nu să închiriezi un party photobooth.


Fiind un eveniment creat de studenți pentru studenți totul a fost plănuit astfel încât să capteze atenția tuturor curioșilor. PRIME Maraton a însemnat o noapte de teatru și scheciuri, conferințe și workshop-uri. La care s-au adăugat invitați remarcabili din sfera teatrului online si offline. Andrei Aradits, Silviu Gherman sau Pavel Bârsan au fost doar câțiva dintre cei care au venit cu sfaturi pentru studenți.Răsare soarele și iată că evenimentul ajunge la final. Tot ce mai râmăne după sunt lecțiile învățate, prietenii noi și amintirile dragi.

Cel mai bun mod sa pastrezi o amintire vie e printr-o fotografie.

Amintirile se duc si ele, dar poți fi sigur ca o fotografie va reuși să pastreze toate momentele. Mai mare dragul să-ți amintesti de acea noapte de râsete și distracție când vezi pe frigider poza cu fundal personalizat. Tu și prietenii tăi strânși la grămadă, unul poartă o peruca afro, altul ține pe nas ochelarii cu “thumbs up”. Cea mai bună prietenă și-a asortat pălăria sclipitoare la ochelarii giganți. Iar tu, în mijlocul tuturor, ții în mâini două props-uri cu hashtag-urile “oameni frumoși” și “amintiri de suflet”.

Vă place scenariul imaginat de noi? Aflați că la PRIME Maraton lucurile n-au fost cu nimic mai diferite. Toți participanții s-au distrat de minune în zona cabinei foto. Accesoriile trăsnite au zburat dintr-o parte-n alta. S-a râs, s-au schimbat jobene colorate pe urechi de Mickey Mouse și s-au făcut cele mai FUNtastice poze.
Putem spune ca am reușit să oferim o experiență fotografică inedită datorită funny photobooth-ului. PRIME Maraton a însemnat el însuși o adevărată experiență. Iar fotografiile magnetice de la cabina foto au completat perfect întreg filmul și au creat momente de neuitat.