Flamingo party with Photobooth

Flamingo party with Photobooth la o nouă aniversare cu scop caritabil. Alina a fost cea de-a cincea sărbătorită a proiectului “Dăruiește ziua ta”. Așa că pe 22 septembrie am mers cu party photobooth la Journey Pub pentru a surprinde cele mai festive instantanee.

Ca de fiecare dată atmosfera de la evenimentele unde participăm este extrem de energizantă. Dar după cum este celebra vorbă: ‘Omul sfințește locul’ … tot așa mai este celebra vorbă: ‘Photobooth-ul frate cu distracția’. Nu ați mai auzit de ea? Nici noi, doar ce-am inventat-o acum.

Nu ne îndoim totuși de aceste cuvinte, deoarece acesta este și motivul pentru care cabina foto este mereu la evenimentele voastre. Motivul pentru care a fost și la aniversarea Alinei. Garantul distracției, happy photobooth-ul oferă cel mai inedit și nebunesc mod de a capta momente de neuitat.

Dar haideți să revenim la subiect, căci ce ne interesează aici este ‘the Pink Flamingo Party’. Aceasta este tematica pe care Alina a ales-o pentru a sărbători frumoasa vârstă de 30 de ani. Pentru că viața este roz și vârsta este doar un număr. Și pentru că distracția nu cunoaște limite cabina foto i-a așteptat cu drag pe toți la poze – de la cel mai tâtăr petrecăreț de câteva luni, până la cei mai mari.

 

Pălăria “Tort”, ochelarii cu steluțe și flamingo, props-urile haioase si pampoanele roz au transformat pozele în cele mai trăsnite amintiri. Pe fundalul pozelor un flamingo roz stă grandios sprijinit într-un picior. Iar undeva în colțul din drepta, jos este trecută ziua de care toți o să își amintească cu drag.

Fotografiile cu folie magnetică și fundal personalizat sunt un plus pe care cabina foto vi-l pune la dispoziție de fiecare dată. Nu vă oferim doar o ședintă foto FUNtastică la cel mai cool photobooth. La final ne asigurăm că plecați acasă atât cu zâmbetul pe față, cât și cu amintiri magnetice de purtat în buzunar.