Network founded. Connect to Photobooth?

Photobooth a conectat oamenii la distracție într-o seară de vineri, 10 noiembrie. Vă spuneam într-un articol anterior de evenimentul celor de la Skullcandy. Ei bine azi revenim cu detaliile after party cum s-ar zice. Dacă ai fost acolo, ai simțit toată acea atmosferă faină și înseamnă că știi despre ce este vorba. Dacă nu …


La etajul 1 într-o clădire pe stil vechi de pe Ion Brezoianu se găsește localul Beans&Dots. Acest loc uber cool care aduce în București puțin din minimalismul berlinez. A fost locul perfect unde cei de la Skullcandy să lanseze noul lor produs, căștile Hesh 3 Wireless. Și locul perfect să aducă laolaltă tineri nonconformiști și pasionați de muzică.

Am instalat cabina foto, am înșirat accesoriile și props-urile cu ‘Stay loud’.

Și ne-am pus pe așteptat. Și cum era de așteptat fiecare a dorit să imortalizeze momentele de la eveniment. Ca orice eveniment vă dați seama că a fost plin de aparate foto. Happy photobooth-ul însă, a atras privirile curioșilor.
Privim de fiecare dată cu bucurie forfota care se creează în jurul cabinei foto. Vedem accesorii care mai de care mai trăsnite cum zboară din mână în mână. De la ochelari cu Batman, jobene colorate și până la căști și microfoane. Partea noastră e stabilită: garantăm să aducem la evenimente un photobooth alături de accesorii FUNtastice.

De fapt, cel mai important element al unei fotografii reușite la cabina foto sunt oamenii. Mai exact energia pe care o emană fiecare în timp ce aparatul focalizează zâmbete și priviri copilăroase. Vibe-ul celor prezenți a animat atmosfera de la evenimentul de vineri seara. Grimasele haioase au făcut toată treaba personalizând fiecare fotografie magnetică în parte, în stilul propriu fiecăruia.

Ne-a bucurat să luăm parte la acest eveniment special și să cunoaștem atâția oameni frumoși. Mai ales că au avut ocazia de a imortaliza acest moment într-un mod inedit cu un party photobooth.
Și cam asta ar fi de spus despre seara de vineri.

Pe data viitoare!

Echipa Foto Fun Club