Photobooth la puterea a 2 a

Photobooth la puterea a 2 a ajunge la o nouă aniversare “Dăruiește ziua ta”. Pe 5 octombrie Ioana Marinescu a închinat un pahar de șampanie alături de cei dragi în cinstea sa și a blogului ei. “2 la puterea 37” este denumirea pe care Ioana a dat-o petrecerii sale. O frumoasă vârstă de 37 de ani și doi ani de când lumea citește cu entuziasm “Pisica pe sârmă”.

Ca orice gazdă perfectă și Ioana a fost atentă la detalii ca să fie sigură că invitații se vor distra copios. Și această atenție a însemnat bineînțeles închirierea unei cabine foto. Și stați așa, pentru că nu vorbim de orice cabină foto. Ba chiar de photobooth-ul FotoFun Club care a fost partenerul de distracție al tuturor.

Buna dispoziție și râsetele zgomotoase au înconjurat grăbite încăperea de la Therapy. Acompaniați de vocea caldă și delicată a Alexandrei Ușurelu invitații s-au strâns cu mic cu mare la poze. Puși pe șotii s-au așezat nerăbdători în fața ecranului gata să se întreacă în cele mai trăsnite cadre. Atât de fascinați au fost prichindeii de accesoriile haioase încât alegerea unuia singur s-a dovedit a fi foarte grea. Tocmai de aceea s-au pozat aproape cu toate: pălării sclipitoare, funde, peruci afro, ochelari cu mustață și lista continuă.

O explozie de zâmbete și culori, cam așa a arată fiecare fotografie făcută la party photobooth. Sau să zicem mai bine floral photobooth? Da, tematica petrecerii a fost reprezentată de una dintre pasiunile Ioanei, florile. Deci nu e de mirare că fotografiile magnetice au fost îmbrăcate în ton cu aniversarea. Știți deja că fundalul personalizat este unul dintre beneficiile cabinei noastre foto. Așa că pozele au încadrat perfect cele două elemente care o descriu pe sărbătorită: florile și pisica cochetă. Pisică cochetă și florile. O pisică cu multe flori.

Eeei bine, pachetul a fost complet cu oameni frumoși, muzică și voie bună, un photobooth funny cu accesorii trăsnite și poze înflorate. Și tort … să nu uităm de tort oameni buni.

În încheiere mai avem doar un lucru de spus sau poate două. Ne-am bucurat să luăm parte la încă un proiect minunat și la bucuria altor oameni. Pentru că atunci când cei mari redevin copii și când la cabina foto este forfotă și veselie … atunci știm că treaba noastră a fost bine făcută.

Va urma…