9 motive pentru care ai nevoie de un photobooth în team building

Photobooth-ul în team building și distracția fac cel mai tare duo la petrecerile corporate.

Anunț foarte important pentru toți managerii și angajații din apropriere și nu numai. Vă doriți ca teambuilding-ul de anul acesta să fie memorabil? Ați pus la punct toate detaliile de la locație, mic dejun asigurat, muzică și până la tortul cu bezea. Dar parcă mai lipsește ceva. Acel ceva care să facă diferit teambuilding-ul de cel de anul trecut, și de acum doi ani și … În fine, noi avem SOLUȚIA. Vă oferim serviciul de închiriere cabină foto. Serviciu care vine la pachet cu o mulțime de beneficii. Curioși să aflați mai multe?

 

  1. SE ÎNCADREAZĂ PERFECT LA PETRECERE

Cabina foto este partenerul distracției la orice petrecere la care ajunge. Este o cabina portabilă astfel încât se poate adapta ușor oricărui cadru. Spațiul ce o înconjoară, fiind deschis oferă tuturor posibilitatea de a se destinde în fața aparatului.

Să trecem mai departe.

 

  1. ACCESORII TRĂSNITE

Accesoriile. Și încă foarte multe. Happy photobooth-ul vine echipat cu accesorii din dotare. Pălării, ochelari giganți, papioane, jobene și măști. Unde mai pui că avem și accesorii în tematica Crăciunului. De la urechi de ren, nasul roșu al lui Rudolf și până la barba albă și deasă a lui Moșu’. Angajații tăi vor fi atât de încântați încât îi vei luat cu forța înapoi la dans.

  1. FUNDALUL POZELOR

În cazul în care ați ales o tematică anume pentru petrecere, cabina foto dispune de un fundal personalizat. Vreți să petreceți alături de angajații dvs. în Las Vegas? Se rezolvă. Photobooth-ul Fun Club vă pune la dispoziție o serie de fundaluri inedite. Sunați-ne și vă pregătim cadrul pentru cele mai FUNtastice poze.

4. FOTOGRAFII PROFESIONALE

Cabina noastră foto dispune de aparatură și tehnologie modernă încât veți avea garantat poze la calitatea cea mai bună. Printăm instantaneele în doar câteva secunde ca mai apoi să le atașăm folie magnetică. Uite așa tu și colegii tăi veți pleca acasă cu cei mai simpatici magneți de frigider.

5. GARANTEAZĂ DISTRACȚIE MAXIMĂ ȘI ADUCE OAMENII ÎMPREUNĂ

Nu vă lăsați păcăliți că se află la punctul 5. În realitate este cel mai important beneficiu al cabinei. Întâi de toate creează o atmosferă animată la fiecare eveniment. În zona photobooth-ul o să vedeți mereu oameni râzând cu gura până la ureche. Chiar și cel mai timid coleg al vostru va lăsă rușinea de-o parte și se va alătura la poze. Aveți grijă că sunt cei mai periculoși, ei fac pozele cele mai trăsnite. Când veți reveni la masă vă veți amuza copios de fețele caraghiose pe care le-ați avut. Și uite așa happy photobooth-ul devine motiv de conversație. Noi v-am spus.

6. AMINTIRI INEDITE 

Vrei să fii un manager iubit de toți angajații? Te-ai ocupat în mod minuțios de fiecare detaliu legat de team building și de petrecere. Dar pozele sunt elementul cheie pentru a păstra vie amintirea acestor momente. Și pentru asta un lucru e clar, trebuie să fie niște poze cu adevărat speciale. Fii original și surprinde-ți angajații cu fotografiile de la cabina Foto Fun Club. Le vei oferi niște amintiri cu totul altfel, la care se vor uita cu drag și nostalgie peste ani.

 

  1. ASISTENȚĂ DE NOTA 10

Exact! Avem cei mai profesioniști și totodată cei mai prietenoși angajați. Vor fi alături de tine și colegii tăi, pas cu pas. Grija lor este să se asigure că veți avea parte de o experiență foto inedită.

  1. SHARE-uiește ÎN TIMP REAL

Party photobooth-ul dispune de funcția de share a fotografiilor. Alege aplicația de social media unde se adună cu like-urile toți prietenii și distribuie cu ei fotografiile tale. Păstrează amintirile cu colegii atât în format printat, cât și pe profilul de Facebook sau Instagram.

  1. GIF FUNCTION

Iată-ne ajunși și la ultimul punct. Editați pe loc fotografiile făcute la cabina foto. Imaginați-vă doar, grimasele voastre haioase încadrate toate în cele mai hilare GIF-uri. Folosiți și funcția de share de la photobooth și distribuiți direct din mijlocul distracției.

Photobooth-ul a devenit un mare succes în ultimii ani. Fii sigur că acolo unde este o petrecere, botez, nuntă, eveniment carital, găsești și un party photobooth. Este totuși surprinzător să vezi un photobooth în team building.

Surprinși au fost și angajații de la Professional HR Agengy cărora li s-a alăturat cabina Foto Fun Club. Ei au ales deja serviciul de inchiriere cabina foto și s-au distrat copios. Fii și tu în ton cu moda și adu în team building-ul firmei acest mijloc de distracție. Și adună cele mai FUNtastice momente alături de colegii tăi.