Adunăm zâmbete cu cabina foto la concertul de Crăciun

Încă de la început cabina foto ne-a însoțit în cadrul unor inițiative umanitare menite să împartă bucurie.

Magia Crăciunului este chiar după colț. Simțim asta zi de zi în aerul rece de iarnă, în parfumul clementinelor proaspăt decojite sau în scorțisoara presărată peste cafeaua caldă. Da, sărbătorile se apropie cu pași repezi și acum mai mult ca niciodată este momentul să fim mai buni și să dăruim.

Așa ca pe 27 noiembrie photobooth-ul funny scrie o nouă filă de poveste în cadrul unui concert caritabil de Crăciun.

Asociația Șansa Ta a ajuns la cea de-a VI-a ediție “Zâmbetul din cutie”. Am fost prezenți și la ediția trecută, deci putem spune că de acum suntem de-ai casei. Așa că ne alăturăm și anul acesta din dorința de a aduce zâmbetul pe chipurile unor copii.

Știm cu toții că un zâmbet larg alungă orice supărare. Iar cabina foto este maestră în a oferi zâmbete de la primul click și până la fotografia printată instant. Va crea pentru copii amintiri magnetice de neuitat captând cele mai haioase fețe și emoții sincere. Pentru cei mari, fotografiile colorate de la cabina foto vor fi mărturie a gestului mărinimos făcut în prag de sărbători.

Și pentru a realiza aceste amintiri FUNtastice am echipat happy photobooth-ul cu accesoriile din dotare. Măști cu super eroi, pălării colorate, props-uri, fiecare obiect va transforma o poză normală într-o distracție și o experiență inedită. Este plăcut să vezi cum adulți, serioși din fire, se întorc înapoi la copilărie și se distrează cot la cot cu cei mici. Aceasta este până la urmă magia photobooth-ului, aduce oameni împreună și împarte bucurie și râsete oriunde s-ar afla.

Dacă ești dornic să oferi “Zâmbetul din cutie” și să îi cunoști pe copilași, hai la concert. Luni, 27 noiembrie, la Muzeul Național al Țăranului Român, studioul Horia Bernea. Evenimentul prezentat de Maia Morgenstern va avea și un concert susținut de cântăreți celebri și elevi din școlile partenere. Și dacă vrei să pleci acasă cu cele mai trăsnite fotografii magnetice te așteaptăm în zona cabinei foto.

Hai să dăruim împreună zâmbete și să facem și o poză care să ne aducă aminte.

-mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina de facebook Asociația Șansa ta-

Echipa Foto Fun Club