Cabina foto surprinde emoții

Cabina Foto Fun surprinde emoții și zâmbete sincere oriunde ajunge. Doar că de data aceasta evenimentul la care participă este mult mai special. Spunem asta, pentru că acum evenimentul este cu și despre copii.

Între 13 și 15 noiembrie happy photobooth-ul va fi partenerul distracției în trei grădinițe din sectorul 3.

Long story short, în cadrul campaniei antibullying Radio Itsy Bitsy a organizat un concurs extrem de creativ pentru prichindei. “Grădinițe fără bullying” i-a îndemnat pe cei mici să își pună imaginația la treabă în realizarea celor mai artistice emometre. Premiul -un spectacol-curs despre gestionarea emoțiilor, susținut de SuperZapa.

Care este rolul nostru în toată această poveste? Să le aducem micuților o cabină foto magică care să îi poarte într-un univers cu personaje FUNtastice. Știți deja că photobooth-ul vine la pachet cu o grămadă de accesorii trăsnite. Ei bine, adăugați acestor accesorii imaginația bogată a copiilor și ce rezultă?

Distracție garantată.

La fiecare eveniment la care participăm este imposibil să nu întâlnim și copii. De fiecare dată ei sunt primii care înconjoară cabina foto. Curioși să afle ce se întâmplă și de ce pe masă sunt pălării strălucitoare alături de masca lui Batman. Energia lor este atât de molipsitoare, că până și cei mari ajung să se zbenguie în fața cabinei foto.

Despre o atmosferă animată va fi vorba și la cele trei grădinițe unde funny photobooth-ul va da cu prezența. Îi va surprinde pe copii în cel mai spectaculos mod. Iar fotografiile cu fundal personalizat vor fi o amintire a tuturor emoțiilor acelor zile.

Așteptăm cu nerăbdare să îi cunoaștem pe copii și să învățăm împreună despre cum să înțelegem mai bine emoțiile. Dar și mai mult așteptăm să citim surprinderea de pe fețele lor când vor zări photobooth-ul într-un colț al clasei.

Cam atât am avut noi de spus … pentru moment. Căci vom reveni curând cu un articol în care o să vă povestim despre cât de mult s-au distrat micuții.