Ce caută cabina foto la PRIME Maraton : Script, Act, Share?

Nu vezi în fiecare zi o cabina foto la maraton. Tocmai de aceea photobooth-ul Fun Club va participa la unul noaptea. Și când spunem asta ne referim la PRIME Maraton. Ca să ne facem înțelesi de la început, nu aleargă nimeni aici. Poate doar cine vrea să prindă locuri libere în fața scenei. Diana, events executive, este cea care ne-a lansat invitația de a ne alătura evenimentului. Spune ea că avem un public țintă comun și astfel am face o echipă bună împreună. Iar noi suntem complet de acord. Atât photobooth-ul, cât și acest eveniment caută să ofere publicului momente de divertisment în cadrul unor momente captivante.

Ce este PRIME Maraton?

Este un proiect bazat pe o serie de conferințe și workshop-uri desfășurate pe timpul nopții. Și este organizat de singura asociație a studenților de la Comunicare și Publicitate din țară. Întregul proiect gândit de toți acești studenți creativi a ajuns la cea de-a IX-a ediție. Anul acesta cabina foto se alătură și ea.

Cum publicitatea reprezintă una dintre preocupările noastre ne-am gândit la un târg. Noi le oferim tuturor studenților veniți o experiență foto inedită la photobooth. Ei ne vor împărtăși din cunoștintele lor de comunicare si publicitate. Că tot sunt în pragul sesiunii așa că sigur sunt pregățiți.

De ce o cabină foto la un astfel de eveniment?

Când îți dorești să vii cu ceva original și inovativ reușești să creezi astfel de evenimente speciale. Alegi o locație deosebită și aduci invitați de seamă. Blogul lu’ Otravă, Sânziana Negru, Gabriela Atanasov sunt doar câțiva din influencerii media care au vorbit studenților de-a lungul anilor. Alături de ei participând cunoscuți PR-iști și manageri de comunicare.

Pentru o bună organizare totul trebuie să fie bine pus la punct până la cel mai mic detaliu. Iar fotografiile care să capteze cele petrecute sunt o piesă-cheie. Tocmai de aceea un astfel de eveniment are nevoie de servicii foto pe măsură. Cum procedezi? Simplu. Apelezi la serviciile de închiriere photobooth. Și nu unul oarecare, ci un funny photobooth.

Un partener de distracție dotat cu accesorii grozave. Invitații tăi se vor întrece în poze care mai de care mai amuzante. Fotografiile vor fi cu atât mai speciale cu cât vor avea și un fundal personalizat. Și pentru a le oferi tuturor celor prezenți un cadou aparte printăm fotografiile instant. Așa fiecare va pleca acasă cu cel mai drăguț magnet de frigider.

Dacă v-am făcut curioși aflați că vă puteți face poze la happy cabina foto miercuri, 17 ianuarie. Ediția PRIME Maraton de anul acesta are loc la teatrul Unteatru, de la ora 21. Vă așteptăm acolo să captăm cele mai haioase grimase și multe zâmbete.