De ce suntem noi alegerea ta?

Ai punctat tot pe listă, dar parcă mai lipseşte un element-cheie care să îţi asigure cea mai cool petrecere a anului. Ce să fie oare?

Răspunsul este simplu: Foto Fun Club” – Cabina Foto.

De ce suntem noi alegerea ta?

Pentru că aşa cum spune şi numele nostru, îţi aducem „fun-ul” la petrecere. Îţi oferim cele mai distractive servicii foto fie că este vorba de o nuntă, un botez, majoratul copilului sau petreceri corporate.

La final poţi să fii sigur că invitaţii tăi vor pleca acasă cu zâmbetul larg pe buze şi setul de fotografii în buzunar – o amintire cât o mie de cuvinte.

Cabina noastră foto este portabilă, oferindu-ne astfel posibilitatea de a veni oriunde doriţi să organizaţi nunta de vis sau petrecerea de Anul Nou.

Vă întrebaţi cumva care este deviza noastră? – „Distracţia nu cunoaşte vârsta”. De la cel mai mic, până la cel mai mare, dacă eşti şi tu la petrecere trebuie să intri în lumea cabinei foto happy.

Nu doar că vei avea cele mai funny fotografii, dar sigur îţi vei face şi prieteni noi printre cei prezenţi la eveniment. Din experienţa noastră la petreceri, am putut vedea cum cabina foto party le oferă ocazia invitaţilor să interacţioneze şi să se amuze copios.

Ecranul ataşat cabinei permite să vedeţi cadrele trăsnite pe care o imprimantă performantă le transformă, în doar 12 secunde, în cele mai haioase fotografii instant cu tine şi amicii tăi.

Ataşăm mai apoi folie magnetică pe fotografii et voilá amintirea unei seri de neuitat imprimată pe cei mai simpatici magneţi de frigider.

Pentru că ne place diversitatea, în căutarea noastră de a fi cât mai originali îţi oferim cea mai inedită idee pentru mărturiile de nuntă, în caz că te pregăteşti să faci pasul cel mare.

Un set de fotografii magnetice va fi modul prin care cei dragi îşi vor aminti cu drag de ziua ta specială. Ţie, gazda petrecerii, îţi oferim cadou un „guestbook”, albumul foto care va reuni toate pozele făcute de tine şi învitaţii tăi. Şi nu vorbim aici doar de nunţi, scopul nostru este să creăm o atmosferă destinsă şi jovială şi o experienţă memorabilă oricare ar fi tema petrecerii.

Cabina foto de închiriat îţi pune la dispoziţie şi diverse accesorii cu care vă puteţi juca în faţa monitorului cu live view.

Pălarii şi jobene colorate, peruci afro sau ochelari giganţi, avem şi ochelari cu inimoare pentru proaspeţii căsătoriţi. Ce să mai spunem, veţi avea parte de cea mai trăsnită şedinţă foto.

Tot ce cuvintele nu pot exprima, noi captăm într-o fotografie. Daţi-vă frâu liber imaginaţiei preţ de căteva minute, rădeţi, dansaţi ,săriţi şi vă zbenguiţi cât doriţi, noi venim la evenimentul vostru şi stăm acolo până la final prindem în cadru zâmbetele, fericirea şi extazul.

Nu ne oprim aici, Foto Fun Club – Cabina foto pune la dispoziţie servicii de personalizare. Stabilim dinainte ce text doriţi să apară pe props-uri, mesajul care să se regăsească pe fotografiile magnetice, logo-ul firmei poate fi imprimat pe photobooth-ul portabil şi pregătim de asemenea şi fundalul fotografiilor în tema petrecerii.

Aşă că nu mai staţi pe gânduri şi contactaţi-ne. Iar distracţia voastră poate fi împărtăşită şi cu cei dragi de acasă. Tehnologia folosită de photobooth este de ultimă generaţie, având funcţia de distribuire instant a fotografiilor tale prin intermediul social media.

Mijloc de distracţie şi socializare, de publicitate, un mod captivant ce creează o experienţă unică şi momente pline de entuziasm, toate acestea capturate într-o fotografie. Aceştia suntem noi, Foto Fun Club – Cabina foto de închiriat.