Photobooth te invită la fiesta

Party photobooth-ul își face bagajele și weekendul acesta pleacă la mare. Iar vineri seară vom fi prezenți alături de cei de la ADFR la „Fiesta Del Cine” – o noapte plină de proiecții românești pe plaja Shut Up din Mamaia.

Mergem să ne încălzim lângă un foc de tabără și să vizionăm cele mai premiate scurtmetraje românești. Lăsând relaxarea la o parte, știți prea bine pentru ce suntem noi aici. Happy photobooth-ul va avea zona lui special pregătită unde vă așteaptă la cea mai haioasă ședință foto.

Așa că în pauza dintre filme luați-vă după râsetele zgomotoase, căci ele vă vor ghida spre cabina foto Fun Club. Vă așteptăm pe voi iubitorii de filme bune să surprindeți în imagini cu fundal personalizat entuziasmul și nostalgia ultimului weekend de vară.

Evenimentul celor de la ADFR se anunță a fi extrem de captivant, de la vizionarea de filme și până la un after party pe ritmurile live ale celor de la Moonlight Breakfast. Ca să nu mai vorbim de restul surpizelor cu care vă așteaptă.

Noi suntem pregătiți. Am împachetat accesoriile trăsnite pentru poze cât mai reușite. Am pregătit cabina foto și suntem gata să vă oferim cele mai FUNtastice amintiri magnetice.

Cu picioarele în nisip și marea albastră în stânga noastră ne strângem toți la poze cu ochelari giganți și jobene. Vineri seară. Ora 20:00. Plaja Shut Up. Photobooth-ul Fun Club vă garantează distracția.