Photobooth X Skullcandy: Disconnect but Stay Loud

Photobooth X Skullcandy: Disconnect but Stay Loud

Photobooth-ul Fun Club te invită să te conectezi la distracție, la lungi conversații cu oameni faini și la căștile wireless Skullcandy. Despre ce este vorba? Hai că îți spunem acum.

Vineri, pe 10 noiembrie, cei de la Skullcandy lansează noile căști Hesh 3. Conceptul lor creativ: Disconnect but Stay Loud. Pe scurt, deconectează-te de la agitația din jur prin muzică și senzorial.

Am acceptat cu mare entuziasm invitația lor cunoscând foarte bine treaba aceasta cu deconectarea. Căci și noi, prin evenimentele la care participăm, vrem să îi facem pe oameni să se deconecteze. Pentru câteva momente să uite de griji și de rutina zilnică și să se conecteze la cabina foto.

Și uite așa vineri muzica și fotografia vor face cel mai tare duo.

Ce vă promite acest eveniment? O experiență muzicală garantată de Nopame printr-o simfonie cu Dj set, saxofon și tobe africane. O prezentare a unui dans contemporan plin de mișcări organice. O lansare a unui produs după care toți vom tânji. Un vernisaj. Un loc cool care aduce cultura urbană din Berlin în mijlocul Bucureștiului: Beans & Dots. Un happy photobooth și o experiență fotografică.

Ce vă promitem noi? Vă promitem că veți imortaliza acest moment într-un mod inedit pe care sigur nu-l veți uita. În special pentru că plecați acasă cu fotografii magnetice.

“Caravana foto”, cum ne place să îi mai spunem, o să vă aștepte pregătită să capteze cele mai energice zâmbete.

Spuneam mai înainte “mod inedit”, pentru că nu în fiecare zi reușești să faci poze la un funny photobooth. Și clar nu faci în fiecare zi poze cu peruci afro colorate. Stați că mai avem … și ochelari giganți strălucitori sau cu mustață, pălării îmbulinate și props-uri cu texte hilare. Cu așa accesorii cum să stai departe de photobooth?

Așadar, vă dăm întâlnire cu toate acestea vineri, la ora 19 la Beans&Dots. Noi aducem cabina foto și recuzita trăsnită, voi veniți încărcați cu energie și chef de distracție … și poze.